Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce ghiozdan sa aleg pentru copil ?

Raspuns mamica: "Multi parinti se plang ca au probleme cu ghiozdanul ca este prea mare sau prea greu si poate provoca probleme la spate. Ghiozdanul scolarilor este mult mai greu decat trebuie, un ghiozdan normal ar trebui sa nu depaseasca 3 kilograme. Ar trebui sa dam o mai multa importanta si modului cum este facut el. Trebuie sa aiba bretelele dublate cu bureti, spatele la fel. Si trebuie sa mai aiba si o curea pentru mijloc."

Raspuns mamica: "Atentie parintii, invatatori si profesori! Nu incarcati prea mult ghiozdanele elevilor, intrucat greutatea mare le poate crea probleme grave de sanatate!Alegeti un ghiozdan practic, nu la moda, evitati gentile de umar sau rucsacurile cu o singura bretea, invatati copii sa nu poarte ghiozdanul pe un singu umar, nu-i lasati pe copii sa bage in ghiozdan mai multe lucruri decat au nevoie, greutatea ghiozdanului nu trebuie sa depaseasca mai mult de 10% din greutatea corpului, explicati-le copiilor ca trebuie sa va anunte imediat daca au dureri de spate si cereti parerea unui specialist!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.