Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am citit undeva: "Copiii alaptati sunt predispusi la anemii pentru ca laptele matern nu contine suficient fier, contrar credintei populare ca ar fi perfect." Ce spuneti?

Raspuns mamica: "Laptele matern este bogat in vitamine, glucide, proteine si lipide. E adevarat, fierul din laptele matern este intr-o cantitate mai mica dar suficient pentru un bebe de pana in 6 luni. In plus fierul din laptele matern se absoarbe foarte bine. Abia dupa 6 luni, in majoritatea cazurilor, medicul pediatru va recomanda un supliment cu fier. Laptele praf contine si el vitamine, lipide, grasimi, proteine si de asemnea acesta poate fi imbogatit cu fier. Prin urmare ambele variante sunt bune pentru copil, balanta atarnand pana la 6 luni in favoarea laptelui de mama. Sa nu uitam de rolul protectiv, de dezvoltare a imunitatii pe care il are colostru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.