Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce are copilul meu de 11 saptamani scaune moi?

Raspuns mamica: "Copilul mic nou-nascut daca este si alaptat la san are scaune moi si verzi si chiar de 10 ori pe zi. A mea facea tot verde si moale si mi-a spus pediatru ca asa trebuie sa fie deoarece nu mananca decat lapte fara hrana solida, este bine sa iasa moi si nu tari. Doar daca consistenta lor este apoasa si aproape incolora sau galben deschis atunci da, inseamna ca are diaree."

Raspuns mamica: "Daca e alaptat atunci trebuie schimbat ceva si in alimentatia mamei. Atentie la cat de moi sunt scaunele. Daca sunt foarte dese bebe nu va mai lua in greutate cat trebuie. Daca e diaree trebuie hidratat si mers la medic pentru a descoperi daca nu e si o alta cauza decat laptele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.