Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa ma simt normal la 9 saptamani?

Raspuns mamica: "Daca este normal sa te simti in regula la 9 saptamani de sarcina, atunci esti o fericita, nu are nimic, fiecare femeie are transformarile ei. Nu inseamna ca daca o gravida are greturi trebuie sa ai si tu, sau daca li se umfla picioarele trebuie sa ti se umfle si tie."

Raspuns mamica: "Da, este foarte normal; la 9 saptamani sarcina nu este chiar atat de avansata incat sa apara semnele mai evidente. Un simptom care apare la aceasta varsta este greata matinala, dar daca nu simti inseamna ca esti una dintre mamicile norocoase. Felicitari pentru sarcina!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.