Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ochelarii de soare reprezinta un moft sau o necesitate?

Raspuns mamica: "Daca ochelarii de soare sunt purtati in locuri inchise sau cand afara ploua ori e innorat, e clar, e mai mult decat un moft, e penibilitate. In schimb, ochelarii de soare purtati cand e insorat, sunt o necesitate, ei ne protejeaza vederea de lumina puternica si neajuta sa evitam formarea ridurilor."

Raspuns mamica: "Ochelarii de soare in viziunea mea sunt o necesitate, mai ales in ultimul timp cand eruptiile solare sunt din ce in ce mai puternice. Lumina soarelui este foarte puternica si poate afecta in mod sigur vederea. Mai ales la persoanele cu ochi albastri. Cei cu ochii albastri sunt mai predispusi la probleme cu vederea din cauza culorii deschise a ochilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.