Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat costa un curs de inot pentru un copilas de 6 ani ?

Raspuns mamica: "Acum trebuie sa iti alegi ce pachet vrei ,daca vrei sa ia parte la cursurile de inot in grup ,sedinta fiind intre 35-55 minute depinde de locul unde face aceste cursuri ,tariful este intre 200 si 650 ron,10 sedinte,iar unele au 10 sedinte plus una gratis."

Raspuns mamica: "Cred ca depinde de oras si de locatie unde se tin aceste cursuri. La noi in oras la piscina unui hotel era 25 lei pentru 50 min grupe de copii 2-3-4 ani. Sunt sigura ca exista locatii unde se poate face si abonament, am vazut ca cereri exista si au mai aparut profesori care organizeaza asemenea cursuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.