Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum preferati sa imbracati fetitele la gradinita, modern sau comod?

Raspuns mamica: "Poti imbina modernul cu comodul. Nu trebuie neaparat sa ii dai o rochita care sa nu ii dea posibilitatea sa se tavaleasca pe jos cu colegii de grupa. Exista o mare varietate de hainute pentru fetite, sigur vei gasi ceva care sa imbine ambele variante. Este la varsta la care exploreaza, asa ca nu trebuie sa-i ingradesti limitele."

Raspuns mamica: "Eu cred ca este important sa imbraci copiii sa le fie comod, asta nu inseamna ca nu poti sa ii imbraci si modern dar sa le fie si comod in acelasi timp. Mie imi place sa imbrac fetita in colanti sau ciorapei su rochite, sarafane, hainute cu personaje disney ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.