Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, credeti ca frica se mosteneste? Sotului ii este teama de intuneric :) iar ambii copii sunt la fel. Eu nu :)

Raspuns mamica: "Este foarte posibil, eu am intrebat un psiholog daca agorafobia (am suferit de aceasta fobie in trecut) se poate transmite si copiilor, si mi-a spus ca e posibil in unele cazuri. Frica de intuneric apare la copii pe la varsta de 3-4 ani, dar ar trebui sa dispara pe masura ce creste. Si mie mi-e teama de intuneric, dar doar afara din casa. Daca sotul si copii simt o teama mai pronuntata si acasa e posibil sa fi capatat o fobie si trebuie consultat un psiholog. Din experienta spun ca aceasta frica este mult amplificata de cel care se teme, poate tie ti se pare ceva banal, dar cel in cauza trece prin momente foarte stresante."

Raspuns mamica: "Eu nu cred acest lucru, frica este un sentiment pe care un copil sau un adult il obtine in urma unor intamplari din copilarie, sau nu, atat timp cat noi sau attcineva nu ii ofera copilului acest sentiment, nu ii dam motive sa se teama de ceva, nu poate sa o mosteneasca. Frica de intuneric apare la multi copii din alte motive si daca nu inecrcam atunci cand este copil sa il "tratam" de acest sentiment e posibil sa ramana pentru toata viata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.