Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este ciudat ca un copil de doi ani sa bea din cana de antrenament?

Raspuns mamica: "De ce sa fie ciudat. Fetita mea de la varsta de un an si 4 luni bea din canutele acelea cu pai, iar de la 2 ani i-am dat sa bea din cana normala. Nu, nu este ciudat, mai ciudat ar fi fost ca inca sa bea din biberon. Incearca acum sa ii schimbi cana de antrenament cu una normala."

Raspuns mamica: "Nu, nu este ciudat, dar ar trebui sa inceapa sa foloseasca cana normala. In comert gasesti diverse canute atractive pentru copii, din plastic sau sticla rezistenta, cu diverse desene sau poti merge chiar cu copilul sa isi aleaga singur. Poti sa-i explici ca lapticul de exemplu, va avea un gust mai bun din canuta normala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.