Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Tinctura de marar mareste bustul ? Am auzit cazuri dar nu prea cred.

Raspuns mamica: "Eu am slabit 10 kile si o data cu astea 10 s-au dus si cm din sanii mei. De la 95 de cm acum am 90, asa ca m-am interesat de tincura de marar, am citit pareri pe diverse forumuri si nu s-a laudat decat o femeie din 100 ca i-au crescut sanii. Asa ca nu am degand sa incerc, mai bine fac exercitii fizice penteu un bust frumos sau poate castig la loto si imi pun silicoane :))"

Raspuns mamica: "E doar o iluzie. Sunt persoane care au incercat insa nu s-a vazut nici un rezultat. Altele spun ca intr-adevar sanii se mai implinisera putin, se rotunjisera dar dupa ce nu au mai apelat la tinctura de marar sanii au devenit cum erau si inainte. Concluzia este ca e doar un mit si atat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.