Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sunt insarcinata in sase saptamani si nu am niciun simptom, nici macar dureri de sani. Am avut doua teste pozitive. Sunt intr-adevar insarcinata?

Raspuns mamica: "Daca testele au fost pozitive, trebuie sa mergi la un doctor ginecolog pentru consult, analize si pentru a-ti prescrie ce suplimente trebuie sa iei in aceasta perioada. Cat despre inexistenta durerilor de sani si lipsa vreunui simptom, nu ai de ce sa-ti faci griji. Nu toate femeile au greturi sau stari de rau in timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "In sarcina femeiile insarcinate se manifeata diferit de la una la alta, daca ai facut doua teste de sarcina si amandoua pozitive, inseamna ca esti insarcinata. Felicitari! Acum trebuie sa iei legatura cu un medic specialist, sa-ti faca o ecografie,si sa-ti faci analizele necesare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.