Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand este perioada optima sa intarcam un copil ?

Raspuns mamica: "In general este bine sa dai copilului sa suga pana la 2 ani, deoarece laptele matrern ii ofera imunitatea de care cel mic are nevoie. Dar daca vrei neaparat sa il intarci ar fi mai bine pe la 1 an, cand este el mai mare si mai bine imunizat. Eu i-am dat fetei mele pana la 3 ani sa suga."

Raspuns mamica: "Eu as zice si as face treaba asta cat mai mult timp cu putinta. Dar la mine din pacate bebe nu a mai vrut sa suga sub nici o forma de la 4luni jum. si atunci mi-a scazut laptele si tot asa... insa beneficii sunt de pe urma alaptarii la ambii, cum ar fi ca daca mamica alapteaza cel putin un an scade riscul de a face cancer la san, iar pt bebe e super pt imunizare si nu numai. Eu zic sa alaptati cat mai mult cat va fi laptic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.