Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Moasa mea crede ca am semne de preeclampsie. Ce inseamna acest lucru?

Raspuns mamica: "Preeclampsia este o complicatie pe perioada sarcinii, de obicei dupa saptamana 20 de sarcina si care se caracterizeaza prin aparitia hipertensiunii arteriale si prezenta proteinelor in urina, inostite sau nu de edeme ale corpului (umflarea, retentia de apa a tesuturilor)."

Raspuns mamica: "Semnele preeclampsiei sunt edeme la nivelul picioarelor, gambelor si mainilor. Trebuie sa te odihnesti foarte mut, sa eviti statul indeplungat in picioare. Daca edemele nu dispar dupa o perioada de odihne trebuie neaparat sa apelezi la medic, sa iti dea cateva sfaturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.