Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Nu pot lasa copilul sa planga deloc deoarece face imediat febra, cui trebuie sa ma adresez in acest caz ?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergeti la medicul pediatru al fetitei si sa ii spuneti aceasta problema mai multe nu va pot sfatui, deoarece sincera sa fiu nu am auzit la nimeni pana acum de aceasta problema. Du-te deoarece s-ar putea sa nu fie neaparat de la plans, ci plansul sa fie doar un simptom care trebuie luat in seama."

Raspuns mamica: "Da binneteles, stii cum se spune: din plans nu moare nimeni, dar nu este normal sa faca febra dintr-un singur plans. Este clar ca exista ceva in neregula. Poti merge la medicul pediatru al copilului si explica-i care este problema si cu siguranta te va ajuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.