Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copiii nu sunt ascultatori la masa. Nu vreau sa ii cert. Alta solutie?

Raspuns mamica: "In primul rand sa aiba un program de masa,acest lucru este foarte important. Sa nu le dati gustarui inainde de masa, cu cat le va fi mai foame cu atat se vor concentrata asupra mancarii. Incercati sa le explicati ca nu e frumos sa vorbeasac la masa si daca vor manca cuminti fara sa faca galagie ii veti recompensa la sfarsit cu ceva dulce."

Raspuns mamica: "La noi, masa e o adevarata distractie. Preparatele trebuie sa fie hazlii neaparat, iar glumele si rasetele trebuie sa le insoteasca. Si intotdeauna pregatim masa de comun acord: si gustos si hranitor. Incearca sa le explici ce ar trebui sa manance, dar prezinta mancarea in forme diferite, poate ii vei convinge. Daca nu, mai lasa de la tine cu conditia ca si ei sa mai lase din conditii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.