Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pregatim sanii pentru alaptat ?

Raspuns mamica: "Inca dinainte de a naste, din timpul sarcinii este foarte important sa iti masezi sanii si sfarcurile, cu miscari circulare, de la baza sanului catre varf. Mie, in maternitate moasele mi-au facut masaj cu o crema grasa, atunci cand mi-am simtit sanii tari, dar aveam canalele infundate, si dupa masajul respectiv mi sa pornit lapticul. Asa ca masajul e foarte important si poti sa il faci inainte de fiecare alaptare."

Raspuns mamica: "Pregatirea sanilor se incepe inca din timpul sarcinii.Formarea mamelonului se poate stimula prin mangaiere usoara a areolei mamare timp de 5-10 minute pe zi.Este recomandat ca atunci cand se face toaletarea sanilor sa se faca doar cu apa fara sapun sau alte produse."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.