Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este cea mai buna metoda de curatare a dintilor copilului?

Raspuns mamica: "Dupa un anisor poti folosi periuta de dinti speciala pentru bebelusi cu peri moi din silicon si cu un bob de pasta de dinti fara fluor. La inceput poti folosi pasta de dinti de la nenedent. Aceasta vine insotita cu o periuta de dinti degetar pentru a-i putea spala dintisorii."

Raspuns mamica: "Daca este sub un an atunci exista la farmacie un degetar si il poti spala cu el si cu pasta de dinti fara fluor, pe care o gasesti la farmacie pentru copii 0-1 an. Daca are peste 1 an tot cu pasta de dinti pe grupe fara fluor sau cu putin fluor si cu periuta de dinti specifica varstei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.