Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Probleme cu somnul la 23 de luni. Este treaz la orele la care ar trebui sa doarma.

Raspuns mamica: "Este intradevar o problema si noi ne confruntam cu niste ore noaptea cateodata de nu stiu exact ce a patit dar reuseste sa adoarma la loc. Speram ca isi va reveni pentru ca nu aveam aceste probleme, acum la 19 luni face asemenea nebunii noaptea."

Raspuns mamica: "Da, se intampla destul de des. Am avut si eu mami aceasta problema mai ales noaptea, dar am incercat ca in fiecare zi sa o punem in pat la somn la aceeasi ora, chiar daca nu adormea. Dar in timp s-a reglat, iar noaptea o lasam treaza dar fara sa aprindem lumina si pana la urma se culca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.