Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce fac daca nu ma intorc la serviciu dupa concediul de maternitate?

Raspuns mamica: "Daca nu te intorci la serviciu din motive personale atunci nu mai vrei tu sa te intorci si va trebui sa iti bagi demisia si nu vei lua somaj. Daca ei te concediaza atunci tu prin lege poti sa nu pleci deoarece este obligatoriu sa te primeasca inapoi cel putin 6 luni."

Raspuns mamica: "Trebuie sa va anuntati angajatorul si sa-i spuneti ca ati luat decizia sa nu va mai intorceti la vechiul loc de munca din anumite motive. In cazul in care nu are nevoie de dumneavoastra veti putea intra in somaj, daca nu va trebui sa va dati demisia si nu veti avea dreptul la somaj."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.