Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum sa gasesc un loc la o gradinita buna pentru copilul meu cel mic?

Raspuns mamica: "Mai intai verifica daca o gradinita buna pentru tine inseamna o gradinita buna si pentru copilul tau. Apoi, incearca normal, ca orice parinte ce vrea sa-si dea copilul la gradi. Dar din timp. Daca nu reusesti.... traim in societatea in care traim, asa ca vei urma si tu regulile de baza."

Raspuns mamica: "Probabil vrei o gradinita care nu apartine de domiciliul tau. Le poti spune ca lucrezi in zona gradinitei (asta daca nu iti cer dovada in acest sens) si ti-ar fi mai usor sa-ti aduci copilul acolo. Locuri libere sigur nu exista ca sa astepti sa faci inscrierea dupa ce se inscriu copii din zona, asa ca ramane decat sa te intelegi cumva cu directoarea gradinitei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.