Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 8 saptamani si am o burta mare. Este normal?

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate sunt diferite una fata de alta, acum in opt saptamani nu ai cum sa ai o burta mare, poate asa te simti tu, mai bine mergi la doctorul tau specialist, sa-ti faca o ecografie sa vada daca bebele se simte bine, bineinteles si tu."

Raspuns mamica: "Acum sarcina difera de la femeie la femeie la femeie, unele au burtica mult mai mare decat ar trebui, iar altele mult mai mica. Spre exemplu, eu la 4 luni si jumatate nu se vedea deloc burta, toata lumea ma intreba daca nu vreau sa raman garavida, iar verisoara mea ziceai ca este in 6 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.