Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 19 de saptamani. Saptamana trecuta mi s-a parut ca bebeluslul se misca foarte mult, dar saptamana aceasta miscarile s-au mai rarit. Este normal?

Raspuns mamica: "Daca ai fost mai agitata saptamana trecuta a fost si copilul si probabil ca te-ai linistit acum si s-a linistit si bebelusul. El preia starile tale. Dar urmareste sa miste zilnic bebelusul. Daca esti nelinistita suna medicul care iti urmareste evolutia sarcinii."

Raspuns mamica: "Nu cred ca la 18 saptamani ai simtit miscarile bebelusului foarte bine sau intense. Poate ai avut un discomfort abdominal si ai confundat cu miscarile fatului. In mod normal miscarile le vei simti dupa 20 - 22 de saptamani. Oricum ar fi mai bine mergi la medic sa vezi despre ce e vorba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.