Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca baietelul meu nu mai are pofta de mancare, sa merg la pediatru ?

Raspuns mamica: "Da ar fi cel mai indicat, asa medicul pediatru va sti ce anume sa ii dea pentru mancare, eventual il va si consulta pentru eventuale probleme. Eu spre exemplu pentru pofta de mancare i-am dat VI-SOL si sa stii ca a fost foarte bun, a inceput sa manance foarte bine si contine si calciu, deci doi iepuri dintr-o lovitura."

Raspuns mamica: "Eu pot spune doar ca sunt perioade cand si noi nu avem pofta de mancare, asa si copiii. Daca nu vrea lasa-l sa decida el cand va manca, nu trebuie sa insistam asupra acestui lucru mai ales daca tot mananca ceva toata ziua, au perioade si perioade. Sa bagam in ei fel si fel de vitamine "artificiale " nu este chiar bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.