Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Utilizati uscatorul de la masina de spalat? La mine este un chin sa le calc pe urma :(

Raspuns mamica: "Sigur ca da, la orice spalare viteza de rotatie la stors este de aproximativ 800. Am intampinat si eu problema respectiva, dar stand la etajul 4 imi sareau vecinii in cap cand intindeam rufe .... acu nu-mi mai bat capul, le spal bine, aleg programul potrivit, le usuc si le calc cu abur mult la fier, si merge binisor, se calca bine."

Raspuns mamica: "Si eu folosesc uscatorul de la masina de spalat ... De calcat ce sa zic, le calc ca trebuiesc calcate, nu imi face nici un fel de placere aceasta activitate, dar este necesara. Depinde si ce fel de calcator ai - daca este un calcator bun, cu aburi, treaba nu mai este la fel de grea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.