Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Spermicidele au efecte nedorite ?

Raspuns mamica: "Ovulele vaginale anticonceptionale - spermicidele trebuie introduse in vagin chiar inainte de inceperea actului sexual cu aproximativ 10 minute. Ele au o actiune de scurta durata aproximativ o ora si pot determina la ambii parteneri senzatia de mancarime sau arsura."

Raspuns mamica: "Spermicidele au efecte nedorite. Aceste ovule trebuiesc introduse inaintea actului sexual si apoi trebuie sa astepti 10-15 minute inainte de inceperea actului sexual .Pot provoca alergii locale, arsuri, macarimi sau senzatie de usturime, atat tie cat si partenerului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.