Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fetita mea de 2 ani are la sanul drept o umflatura, este ceva de care sa ma ingrijorez ?

Raspuns mamica: "Nu cred, deoarece la copii mici are loc asa zisa criza genitala la care se umfla sanul si este tare, asa i s-a intamplat si fetitei mele si intr-o saptamana i-a trecut. Dar daca nu esti sigura poti sa consulti un medic pediatru sau de familie asa o sa fi tu mai linistita."

Raspuns mamica: "Nu stiu ce sa zic cred ca este bine sa-i arati iti medicului pediatru despre ce este vorba si daca el considera ca trebuie mers la alt medic specialist pe astfel de probleme iti va spune. Eu cred ca astfel de probleme nu trebuiesc neglijate de catre parinti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.