Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati incercat vreodata "Dieta Tokyo-Paris" elaborata de nutritionistul Sophie Ortega?

Raspuns mamica: "Nu am imcercat aceasta dieta, deci nu pot sa contest rezultatele. Din ce am citit pare destul de echilibrata, ca si dieta pe care o tin eu de 4 luni si anume Dukan. Ideea e mami, sa incerci dieta care crezi tu ca ti se potriveste, o dieta cu multe retete cu alimente care iti plac."

Raspuns mamica: "Eu am incercat-o si am renuntat dupa doua zile. Eu una nu pot sa stau sa calculez in fiecare zi si pentru fiecare masa numarul de kcal. Am inceput prima faza si am renuntat dupa doua zile optand pentru cea cu 3 mese pe zi la distanta de 5 ore si fara sa consumam nimic intre acestea. Mi se pare mai usor detinut. Dieta Tokyo-Paris merge pe principiul japonez de a acoperi 80 % din foame. Pai de unde stiu eu cand ajung la 80 %?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.