Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cate ore dormiti pe noapte? Eu dorm cam 5 ore din cauza celei mici.

Raspuns mamica: "Ei mamico... de mult nu am ami dormit si eu i noapte linistita... sa adorm seara si sa ma trezesc dimineata... dar cand mai sunt si copii mici... adio somn... adio nopti linistite! Ma trezesc noaptea din aciza celor mici care mai cer apa... ba pierde suzeta... ba vrea la baie. Cam in jur de 4-5 ore de somn."

Raspuns mamica: "Nu prea dorm deloc moaptea... ma bag in pat pe la 1-2 sa o adorm pe cea mica la piept. Apoi la 3 ma duc pe la bucatarie si mai fumez o tigara, mai dac ceva treaba pana pe la 4. La 4 ma intorc in pat, se trezeste fetita, ii dau sa pape iar. Adoarme ea pe la 4:30, iar eu jumatate de ora stau si privesc pe pereti sau fac socoteli si planuri. Apoi adorm si eu si ma mai trezesc pe la 10 - 10:30"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.