Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si sangerez dupa ce fac sex. A mai trecut cineva prin asa ceva?

Raspuns mamica: "Trebuie sa te prezinti de urgenta la medic. Nu este bine daca sangerezi, in primul rand abtine-te de la sex, am patit si eu sa sangerez dupa un contact sexual si medicul mi-a spus ca am o iminenta de avort, iti da tratament si totul va fi bine daca faci cum iti spune."

Raspuns mamica: "Si eu am patit asa la prima sarcina si am fost intenata o zi sa fiu tinuta sub supraveghere, apoi mi s-a spus ca nu trebuie sa imi fac griji; caci e ceva normal ca in sarcina toate tesuturile sunt puternic vascularizate, dar pentru orice situatie am primit un tratament."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.