Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca mamanc alune acest lucru va afecta copilul?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu alunele sunt foarte sanatoase si sunt recomandate sa le mananci, acum nu cred ca iti va poate face ceva rau, cu toate ca ele sunt alergene, si stiu ca pentru copii nu sunt bune atunci cand sunt mici. Trebuie intrebat un medic cel mai bine."

Raspuns mamica: "O femeie insarcinata poate sa manace orice pofteste, mai ales daca unele chiar au pofte, bineinteles nu in cantitati foarte mari, dar sa guste e foarte normal, din cate stiu eu alunele, nu are cum sa afecteze bebele daca sunt mancate de tine. Dupa ce se naste si e micut nu sunt recomandate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.