Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mama mea (bunica lui) mi-a lovit baietelul. Cum sa reactionez ?

Raspuns mamica: "Sa nu o mai primesti la tine pentru un timp sau cel putin sa nu mai lasi copilul cu ea. Chiar daca este mama mea eu nu i-as permite sa-mi loveasca copilul, nimeni nu are voie sa-ti atinga copilul, cu atat mai putin bunica lui, care se presupune ca o bunica iubeste nepotul mai ceva decat copilul."

Raspuns mamica: "Cum sa faca asa ceva? Il poate certa, ii poate lua o jucarie ca si pedeapsa dar in niciun caz nu are dreptul sa dea in el. Acum, depinde si de situatie, daca de exemplu copilul s-a repezit la o ceasca de cafea fierbinte sau s-a apucat sa traga de vreun obiect greu astfel incat sa-i puna viata sau sanatatea in pericol, iar mama ta i-a dat o palma la fund sau peste manute, atunci e normala reactia. In orice caz vorbeste cu mama ta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.