Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Fumatul poate sa opreasca dezvoltarea copilului?

Raspuns mamica: "Categoric, fumatul este un pericol nu numai pentru mama ci si pentru copil, iar cel mai mare risc e ca, copilul poate sa moara, poti sa nasti prematur sau sa aiba o greutate mica la nastere, poate sa dezvolte astm, creste riscul de sarcina extrauterina si multe alte pericole atat pentru mama cat si pentru copil."

Raspuns mamica: "Cu siguranta. Fumatul este un factor periculos atat pentru noi, cat si pentru copilul ce-l purtam in pantece. Fumatul in timpul sarcinii ii poate provoca bebelusului de la anomalii, boli specifice fumatului, nasterea prematura, greutata mica, pana la decesul bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.