Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 22 de saptamani. Ce pot sa iau pentru raceala care sa nu afecteze copilul?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sa iti prescrie el medicamente. Ceai cald iti recomand, stat in pat la caldura si sa te imbraci mai gros. Cel mai bun sfat este al medicului de familie. Nu ezita sa il intrebi pe el. E mai comod sa te uiti pe calculatorla fel si fel de raspunsuri, dar e mai bine sa iti intrebi medicul sau daca nu medicul un farmacist. Sarcina usoara si sanatate!"

Raspuns mamica: "Eu una ti-as recomanda sa intrebi medicul ginecolog; eu pe toata perioada sarcinii am fost racita de multe ori insa de fiecare data am intrebat medicil, care avea grija de mine si imi cunostea sarcina, ce am voie sa iau, stiu ca oscilocoscilum imi dadea cam tot timpul si stodal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.