Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ouale crude sau semipreparate pot fi consumate de femeia insarcinata ?

Raspuns mamica: "De ce ai manca oua crude sau semipreparate ? In primul rand sunt foarte gretoase si iti vor provoca greata, iar fapul ca le faci semipreparate este si mai rau deoarece iti vor face rau la stomac. Mai ales ca ouale sunt destul de grele la stomac. Mai bine le faci in apa clocotita ochi."

Raspuns mamica: "Nu consuma asa ceva cat timp esti insarcinata. Sunt alimente interzise in sarcina: carnea cruda, pestele crud, oualele crude. Pot provoca imbolnaviri grave. Alimentele se consuma fierte, la gratar. Discuta, te rog cu medicul care te are in evidenta ca graviduta!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.