Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Stie cineva ce este prematuritatea, si care sunt cauzele ei ?

Raspuns mamica: "Prematuritaea este nasterea mai devreme de termen a copilului. Cauzele sunt multiple; cea mai des intalinta cauza este placenta insuficient dezvoltata, care poate fi cauzata de factorii externi pe care mama ii poate controla fumatul, alcoolul, droguri, dar poate fi cauzata si de probleme de sanatate cum ar fi anemia, sau daca mama are in timpul sarcinii rubeola toxoplasma, sifilis."

Raspuns mamica: "Cand spui un copil nascut prematur: inseamna un copil care s-a nascut mai devreme, imatur, inainte de termen ... adica intre saptamana 22-37; cauzele unui copil nascut prematur sunt mai multe: probleme ale placentei, sarcina gemelara sau mai multi ..i. nfectii ale mamei. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.