Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am nascut acum un an si inca nu am menstruatie. Este anormal?

Raspuns mamica: "Nu, nu este anormal, depinde acum de organismul fiecarei femei. Spre exemplu mie mi-a venit ciclul dupa trei ani de la nastere, adevarul este ca am si alaptat, dar am avut prietene carora le-a venit menstruatia dupa 2 luni, respectiv sase luni de la nastere."

Raspuns mamica: "Daca alaptezi e in regula, nici mie nu mi-a venit la primul copil cat am alaptat, totusi daca esti ingrijoarata, nu te simti bine, ar trebui sa consulti ginecologul ... sau daca nu alaptezi e musai sa mergi la medic pentru ca nu e normal sa nu-ti vina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.