Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sincer, ati fost vreodata geloase pe colegele sotului?

Raspuns mamica: "Sincer... doar o singura data am fost extrem de geloasa pe o colega. Nu era ea Alba ca Zapada... dar stia cum sa te provoace. Pe urma am aflat ca era casatorita iar sotul ei lucra tot acolo. Sotul ei mi-a explicat ca asa este ea... este mai vesela si comunicativa."

Raspuns mamica: ":)))... sotul meu lucreaza in constructii si nu are colege, dar a fost plecat cativa ani in Italia... nu pot sa spun ca era vorba de gelozie... mai mult de o banuiala... intemeiata sau nu, era prezenta cateodata... daca stii ca are colege carora le umbla ochii, este normal sa simiti un pic de gelozie... insa ai grija, gelozia este mama tuturor relelor... "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.