Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ecografia are acuratete de 100% in identificarea sexului copilului?

Raspuns mamica: "Nu, medicul se poate insela si asta nu inseamna ca este neaparat vina medicului, am auzit foarte multe cazuri in care i-a spus pana in ultimul moment ca este fata sau baiat si a nascut taman invers, depinde cum sta copilul, depinde de ce tip de ecograf este."

Raspuns mamica: "Nu 100%. Mie cel putin la ultimele 3 ecografe inainte de nastere, doctorul mi-a spus ca voi avea un baiat mare si frumos. La nastere ... surpriza ! Baiatul meu era fata. In acele momente mi-as fi dorit sa nu fi intrebat sexul bebelusului in timpul ecografiei, oricum a fost o surpriza ... si inca una mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.