Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este cel mai bun lapte praf pentru nou-nascuti?

Raspuns mamica: "Nu cred ca exista un anume tip de lapte praf care sa fie catalogat ce fiind cel mai bun, trebuie sa cauti pe cel pe care ti-l tolereaza cel mai bine si care sa ii mearga bine si sa ia in greutate copilul. Exista mmici care au trebuit sa ia doua feluri de lapte praf si sa le combine pentru a obtine formula care sa mearga la copii fara sa le produca varsaturi si diaree."

Raspuns mamica: "Cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu medicul pediatru care urmareste evolutia bebelusului tau. El iti poate indica cel mai bun lapte praf in functie de necesitatile sale.Sunt multe sortimente de lapte praf in acest moment pe piata, dar important este sa il accepte si sa il tolereze organismul celui mic. Eu am folosit NAN si Milupa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.