Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa mai am menstruatie in prima luna de sarcina?

Raspuns mamica: "Se poate. In unele cazuri menstruatia apare pe tot parcursul primului trimestru de sarcina, dar va avea un flux mai diminuat decat de obicei. Multe femei s-au bazat pe faptul ca au menstruatie si ca nu sunt insarcinate, afland deja cand era prea tarziu sau cand copilul incepuse sa miste."

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la cealata, sunt cazuri cand poate sa apara dar foarte putina, dar in majoritatea cazurilor nu ar trebui sa mai apara deloc menstruatia, eu cand nu am mai avut menstruatie deloc, atunci am ramas gravida."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.