Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copii vostri vorbesc mult? Baietelul meu zici ca e moara hodorogita.... tace doar cand doarme dar si atunci mai vorbeste in somn uneori.

Raspuns mamica: "Asta e o problema... daca nu se controleaza de mic ii va fi foarte greu cand va fi mare. Vorbesc din experienta. Baiatul meu e in clasa a V a si vorbeste mult si neintrebat. Nu reusesc nici cum sa-l dezobisnuiesc de acest obicei. Din cauza asta nu prea are prieteni, e mai mult singur. Cand era mic ma gandeam ca e copil si mi se parea normal dar odata ce a crescut mi-am dat seama ca am gresit."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa fii mandra... bucuroasa ca vorbeste mult... la un moment dat te rogi de el sa mai taca... dar pe copii mici care incep sa vorbeasca e o placere sa-i auzi cum vorbesc, cum intreaba diverse lucruri, sunt curiosi mamico... vor sa stie de toate..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.