Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Pentru o tanara de 12 -13 cum sa procedez sa invete nesilita?

Raspuns mamica: "Greu. A intrat in perioada de pubertate, iar sfaturile parintilor si scoala nu mai prezinta interes la aceasta varsta. Dar nimic nu este imposibil. In primul rand, daca stiti cam ce anume ar vrea sa devina in viitorul nu foarte indepartat sau la ce liceu sau colegiu ar vrea sa mearga, indrumati-o spre materiile care ii plac, sustinand si ore suplimentare. Invatatul va deveni o necesitate, nu o obligatie."

Raspuns mamica: "Cu reguli, vrea ceva atunci trebuie sa dea ceva in schimb, incearca sa-i faci niste reguli, copiii care au crescut cu reguli, sunt obisnuiti sa nu primeasca totul cand isi doresc ceva, deci daca vrea haine, pantofi, bani etc., atunci va trebui sa munceasca pentru ele, iar munca trebuie sa fie cartea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.