Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sunt foarte ingrijorata pentru copilul meu in legatura cu gripa. Vreun sfat?

Raspuns mamica: "In cepand cu luna a 6 poti sa ii faci vaccinul antigripal, eu insa nu prea sunt de acord cu vaccinurile sincer; mai bine dai copilului sa manance sanatos, fructe si legume, alapteaza-l, incearca metode de acestea naturiste si scoate-l la aer zilnic daca se poate."

Raspuns mamica: "Incearca sa ii dai siropuri pentru imunitate cum ar fi FirstDefense, Isoprinossine 10 patile pe luna timp de trei luni, una pe zi si mai ii poti da Vi-Sol care ajuta in fixarea calciului, in durerile de dinti, si in pofta de mancare. Asta i-am dat si eu fetitei mele mici si nu mi-a facut niciodaata rosu in gat si are 4 ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.