Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce are bebelusul meu o pata violeta pe limba?

Raspuns mamica: "Nu am mai intalnit si nici nu am auzit pe cineva cu asemenea problema. Sfatul meu este sa mergi la medicul copilului pediatru si sa ii arati si el te va sfatui unde sa mergi mai departe daca este cazul sa fie vreo problema. Altceva nu stiu ce sa iti spun."

Raspuns mamica: "Pe limba se citesc in mare parte, toate bolile sau virusii ce se afla in organism. Nu treceti cu vederea acest aspect. Mergeti cu bebelusul la medicul pediatru pentru a i se face investigatii si pentru a descoperi despre ce e vorba. Poate sufera de vreo boala, fara a da alte semne decat limbuta violeta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.