Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul suge in somn ? Este normal ?

Raspuns mamica: "Da, este foarte normal nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si fetita mea la fel sugea mai tot timpul in somn tu trebuie sa ii dai sanul si ea suge. De obicei nu va suge foarte mult va da drumul sanului dar nu va dura nci mult pana iti va cere din nou. Asa ca nu te ingrijora."

Raspuns mamica: "De regula stiu ca se trezesc copiii atunci cand vor sa manance, e posibil sa adoarma cu sanul in gura si sa suga in acelasi timp, din instinct mai mult, nu cred ca suge de foame pentru ca daca iar fi foame s-ar trezi. Daca insa ii dai tu ptin somn e ok insa parerea mea e sa nu il inveti asa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.