Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce pot sa-i dau copilului meu insetat?

Raspuns mamica: "Ii poti da binenteles apa dar sa fie fiarta si racita. Daca suge la san atunci ii poti da apa de la varsta de 6 luni daca manaca la biberon lapte praf ii poti da de la 3 luni de cand poti incepe si diversificare mancarii. In rest nu ai ce sa ii dai decat apa."

Raspuns mamica: "Daca e mic ar trebui sa alaptezi ori de cate ori doreste; eu nu le-am dat apa cateva luni de zile cand alaptam, apoi cand am inceput diversificarea am inceput sa le dau si apa, daca ii dai lapte praf atunci trebuie sa ii dai si apa cate o lingurita 2, 3 chiar daca e mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.