Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Jocurile video au rol in educatia copiilor ?

Raspuns mamica: "Depinde ce fel de jocuri video ii dai sa se joace, daca ii pui jocuri educationale, jocuri interactive atunci este in regula, dar daca sunt jocuri cu roboti cu bataie sau mai stiu eu ce jocuri violente atunci da, ii vor face mai mult rau deact bine, asa ca ai grija la ce se uita si ce joaca."

Raspuns mamica: "Daca jocurile video au vreun rol in educatia unui copil depimde doar de tipul jocului. Daca alegi un joc educational sau interactiv pentru copilul tau, din care acesta sa invete ceva, jocuri de puzzle, de descoperire, de sah sau orice altceva care sa ii dezvolte inteligenta atunci e in regula. Daca insa iti lasi copilul sa joace jocuri violente, cu omoruri, cu lupte si batai atunci acest lucru poate sa ii dauneze micutului tau. Depinde doar de tine si de modul in care iti doresti sa il educi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.