Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

A incercat cineva tratament cu laser im potriva varicelor? Este eficient sau nu?

Raspuns mamica: "Din ce am inteles, telangiectaziile (mici dilatatii vasculare, linii scurte, fine centrate de un punct central) sunt distruse in 80-90 % din cazuri cu ajutorul terapiei laser sau cleroterapie. Din ce se spune se pare ca tratamentul cu laser este cel mai indicat in cazul varicelor."

Raspuns mamica: "Din familie, momentan doar mama mea are probleme cu varicele (ea este in Italia si momentan nu a avut bani de interventii). Insa, o fost vecina, cam la 50 de ani, si-a facut o operatie acum vreo 5-6 ani pentru a rezolva varicele... sincer nu mai imi amintesc detalii despre operatie, daca s-a folosit ceva laser sau nu, stiu doar ca a vaut efect maxim si nici in ziua de azi nu mai are probleme, insa pretul de atunci a fost in jur de 3000 de lei..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.