Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-mi dau seama daca are gaze copilul meu?

Raspuns mamica: "In primul rand daca ar avea gaze atunci copilul ar trebui sa le elimine si cu siguranta vei vedea ca are. Daca nu le poate elimina pe toate, sau le elimina mai greu atunci burtica se umfla si cateodata poate deveni si tare. Trebuie urmarit cat mai des."

Raspuns mamica: "In general copiii care au gaze si nu le pot elimina se agita, este umflat, balonat la burtica, sugarilor in general le este mai greu sa le elimine insa copiii mai mari nu ar trebui sa aiba probleme cu asta. Poti incerca sa-i dai niste espumisan ca ajuta foarte mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.