Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Se trateaza acneea la bebelusi?

Raspuns mamica: "Nu am sauzit de acnee atat de devreme. Dar trebuie mers cu, copilul la un medic dermatolog si ti-l verifice sa vada daca este vorba de acnee cum spui tu sau este vorba de altceva specific varstei si in functie de rezultat sa iti dea un tratament adecvat."

Raspuns mamica: "Daca este intr-o stare avansata a acneei bebelusului, daca s-a extins pe mai multe parti ale corpului si este deranjanta pentru copil, ar trebui sa mergeti la un dermatolog. Doar un medic specialist va va da un diagnostic si un tratament adecvat ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.